View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 06, 2020 12:49 pm



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 e:cue 
Author Message

Joined: Tue Apr 07, 2009 6:01 pm
Posts: 1
License: no
Reply with quote
it´s possible to conect the e:cue Software with LC?

greets from Berlin/Germany


Tue Apr 07, 2009 6:03 pm
Profile
Support Team
User avatar

Joined: Fri Oct 20, 2006 4:06 am
Posts: 119
Location: Canada
License: Unlimited
Interface: 2048U
Videocard: GeForce GT 555M
Reply with quote
I believe that you would need to use an e:cue artnet upgrade dongle for artnet input into LC - https://shop.strato.de/epages/61156296. ... s/10001070.

Or for straight dmx, a dmx interface box from e:cue along with one of our dmx interfaces - http://www.ecue.de/no_cache/products/interfaces.html and http://lightconverse.net/lc/lc_about-dmx.htm.

As far as a direct connection using e:cue e-net, I don't think this is possible right now. Dmitriy will clarify this when he returns to the office.

_________________
Best regards,
Gord McVicar
LIGHTCONVERSE North America


Thu Apr 09, 2009 3:18 pm
Profile ICQ WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua