View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jul 06, 2020 1:16 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 Arkaos Output on screen addicted to ambient brightness? 
Author Message
active user

Joined: Sun Feb 24, 2013 3:35 pm
Posts: 57
License: Media
Videocard: GeForce GTX680
Reply with quote
Hi
I'm playing around with the Arkaos Output and LC.
I have set a screen_cluster in LC and mapped the output of Arkaos into that cluster (material) via the Win:\ functionality.
When i exit the room menue i see that the brightness of the Arkaos-output is dependend on the ambient brightness level.

so when i increase the ambient brightness the video gets brighter and when i set the ambient to 0 then i don't see the video anymore.

How to do it right?
Thanks
JayJay


Wed Apr 03, 2013 5:46 pm
Profile
active user

Joined: Sun Dec 30, 2012 6:18 pm
Posts: 127
License: Media
Videocard: GeForce 560Ti
Reply with quote
Goto the material settings for your screen object and set the diffuse, specular and glossy sliders to zero. Then set the emisive slider to your chosen brightness.

JB


Wed Apr 03, 2013 6:04 pm
Profile
active user

Joined: Sun Feb 24, 2013 3:35 pm
Posts: 57
License: Media
Videocard: GeForce GTX680
Reply with quote
yepp....
many thanks :)


Wed Apr 03, 2013 6:07 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua