View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Apr 05, 2020 2:21 pm



This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 3DMax TO LIGHTCONVERSE support what kind of material? 
Author Message
user

Joined: Sun Mar 13, 2011 2:30 pm
Posts: 21
License: Media
Interface: 2048X
Videocard: gfx 770
Reply with quote
3DMax TO LIGHTCONVERSE support what kind of material?
( standard material or vray material etc...)


Sat Nov 14, 2015 10:41 am
Profile
user

Joined: Sun Mar 13, 2011 2:30 pm
Posts: 21
License: Media
Interface: 2048X
Videocard: gfx 770
Reply with quote
my question is how to support vray material?must convert to standard material?


Mon Nov 16, 2015 2:57 am
Profile
Support Team

Joined: Sat Jan 29, 2011 12:57 am
Posts: 86
License: Unlimited
Videocard: GeForce GTX1080 TXP
Reply with quote
Plagin only works with standard materials.


Mon Nov 16, 2015 11:35 am
Profile
user

Joined: Sun Mar 13, 2011 2:30 pm
Posts: 21
License: Media
Interface: 2048X
Videocard: gfx 770
Reply with quote
DartAlex wrote:
Plagin only works with standard materials.

because i have many model use vray material,bu the LC plugin not support;how can i change vray material to standard materials quickly?


Mon Nov 30, 2015 5:31 pm
Profile
Support Team

Joined: Sat Jan 29, 2011 12:57 am
Posts: 86
License: Unlimited
Videocard: GeForce GTX1080 TXP
Reply with quote
Hello nihenhao,

The test of plug-in for 3d max with VRay 3.2 has shown that the texture also will be converted if the material has map--diffuse--texture.

If you have not installed the VRay plug-in, it can not read these materials.


Tue Dec 01, 2015 6:10 pm
Profile
user

Joined: Sun Mar 13, 2011 2:30 pm
Posts: 21
License: Media
Interface: 2048X
Videocard: gfx 770
Reply with quote
DartAlex wrote:
Hello nihenhao,

The test of plug-in for 3d max with VRay 3.2 has shown that the texture also will be converted if the material has map--diffuse--texture.

If you have not installed the VRay plug-in, it can not read these materials.



thankyou ,can you tell me you will use which version of 3dmax?


Thu Dec 03, 2015 4:22 am
Profile
Support Team

Joined: Sat Jan 29, 2011 12:57 am
Posts: 86
License: Unlimited
Videocard: GeForce GTX1080 TXP
Reply with quote
I use 3d max 2016 64bit.


Thu Dec 03, 2015 10:36 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 9 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua