View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jul 16, 2019 6:19 pm



Reply to topic  [ 7 posts ] 
 LC Activation issue 
Author Message

Joined: Mon Sep 12, 2016 1:54 am
Posts: 2
License: HH4
Videocard: I Don't know
Reply with quote
Hi, I am not able to get LC to activate it's license on my recently purchased HH4 dongle. I have disabled firewall on my Windows 7 laptop as well as the firewall on my verizon router. I have also disabled all network adapter except for my wireless connection. Any suggestions on why I keep getting "no internet connection" when the program tries to activate the license?

Thanks!

~david bullock


Mon Sep 12, 2016 5:36 pm
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2890
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
david.bullock wrote:
I have disabled firewall on my Windows 7 laptop as well as the firewall on my verizon router.
No, from your IP logs, there is a proxy/firewall blocking p2p connection.
Try another PC or another Internet provider.

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon Sep 12, 2016 6:25 pm
Profile WWW

Joined: Mon Sep 12, 2016 1:54 am
Posts: 2
License: HH4
Videocard: I Don't know
Reply with quote
Thank you for your quick reply. Would that be on my Verizon router? I'm not sure what else I can disable in Windows 7 or on the Verizon router. I have gone through all the settings that I am aware of to disable. I do not have another PC to try this on and I have tried it on two different internet connections with the same result. Is there anything else I can do? Thanks!


Mon Sep 12, 2016 7:30 pm
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2890
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
david.bullock wrote:
Would that be on my Verizon router?
This should be not a router issue. It´s probably was a Windows question when you started LC for a first time: "allow it to internet or not", and you answered No.
You can try to uninstall, download latest LC from the web site, reinstall in another folder and try again.

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon Sep 12, 2016 10:01 pm
Profile WWW

Joined: Mon Apr 08, 2019 2:15 am
Posts: 2
License: HH4
Videocard: Intel HD 520
Reply with quote
HI, I have just installed The LC package that came with my Hedge Hog, I followed all the instructions but when i launch the program it starts then Terminates within 45sec. I have had no options to register or setup my user profile. Can any one help with this
Thanks
J


Mon Apr 08, 2019 2:28 am
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2890
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
jwaddell wrote:
when i launch the program it starts then Terminates within 45sec
You have the outdated software package. Try to use the latest one from http://www.l8.ltd
If that doesn't help - contact HES for dongle replacement.

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon Apr 08, 2019 9:26 am
Profile WWW

Joined: Mon Apr 08, 2019 2:15 am
Posts: 2
License: HH4
Videocard: Intel HD 520
Reply with quote
Thank you, all appears to be working so far


Tue Apr 09, 2019 1:19 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua