View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Oct 20, 2020 4:40 pm



Reply to topic  [ 8 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 EXPORT for EXCEL 
Author Message
Support Team

Joined: Fri Jan 15, 2010 11:39 am
Posts: 295
Location: TOKYO
License: Unlimited
Interface: 2048X
Videocard: Geforce GTX980M
Reply with quote
Hello everyone. I am KIYOHITO. I'm LC user in the Far East.
by the way. I have question about the exportation to EXCEL. I install Office2007 in WindowsXP SP2 and use it. The USB key is Unlimited. It is displayed with "EXCEL Apr Err" by a message bar when I push the EXPORT button. And it is not exported in EXCEL. I turned off security for the macro. This does not go well, too. Do you understand a cause? Please help it. best regards


Sat Feb 13, 2010 1:48 pm
Profile WWW
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 3098
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
Hi KIYOHITO
welcome on forum :!: :!: :!:

For your question: what about Antivirus/Firewall?


Sat Feb 13, 2010 2:25 pm
Profile WWW
Support Team

Joined: Fri Jan 15, 2010 11:39 am
Posts: 295
Location: TOKYO
License: Unlimited
Interface: 2048X
Videocard: Geforce GTX980M
Reply with quote
Thank you Dmitriy.
I lowered the security for the macro of the EXCEL application. Of course the fire wall is off. This PC is use of LC only. Because, the anti-virus application is not installed.
I think that very important thing. A message "EXCEL App Err",what happens?
If the PC which doesn't install EXCELL that "EXCEL not found" should be displayed.

By the way, With the other PCs (Windows XP SP3+Office2007), I got along well.


Sat Feb 13, 2010 3:12 pm
Profile WWW
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 3098
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
"EXCEL App Err" meant that Excel found but communication not allowed.
We do not use Macro and speak it directly by the COM processing service, so problem may be with Windows also. Anyway it's hard to diagnose for SP2 which is outdated now. Can you download and install SP3? I'll do some test in office on Monday also.
Thanks.


Sat Feb 13, 2010 3:24 pm
Profile WWW
Support Team

Joined: Fri Jan 15, 2010 11:39 am
Posts: 295
Location: TOKYO
License: Unlimited
Interface: 2048X
Videocard: Geforce GTX980M
Reply with quote
Thank you very much! Dmitriy!
I will test in a company on Monday.Me too.
Have a good holiday!
best regards


Sat Feb 13, 2010 3:40 pm
Profile WWW
Support Team

Joined: Fri Jan 15, 2010 11:39 am
Posts: 295
Location: TOKYO
License: Unlimited
Interface: 2048X
Videocard: Geforce GTX980M
Reply with quote
I examined COM processing.
Is this related ".NET framework" ?
Because I am not connected to the Internet, as for the problem PC, there is possibility of 2.0 in a version of ".NET".
Please teach the version of ".NET" ,how version it should be.
best regards


Sat Feb 13, 2010 4:15 pm
Profile WWW
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 3098
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
we are not using .NET, but Excel 2007 does. Probably you are on the right way. :P


Sat Feb 13, 2010 4:26 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 8 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua