View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Sep 24, 2020 8:02 pm



Reply to topic  [ 5 posts ] 
 Programming the Camera 
Author Message
active user
User avatar

Joined: Wed Jul 11, 2007 5:36 pm
Posts: 103
Location: Switzerland
License: Unlimited
Interface: 1024U
Videocard: GeForce GTX 770
Reply with quote
I've a question about layers in room editor. Should it be possible like in Photoshop-like softwares to hide, lock, ... layers? It could be very useful. I've re-read the user manual but I haven't fund anything about that.

Another question about your last video demo "PLS08_2.avi". How can you make so smooth travellings? I've tried in the past to produce video demo but I was using the mouse to move the camera and it was not satisfactory. Do you control it by the mean of DMX? What is your trick?

_________________
Nathanaël Sunier
Lighting Designer / grandMA2 Programmer
nathanael.sunier.net


Sat Apr 26, 2008 11:22 am
Profile WWW
active user
User avatar

Joined: Wed Jul 11, 2007 5:36 pm
Posts: 103
Location: Switzerland
License: Unlimited
Interface: 1024U
Videocard: GeForce GTX 770
Reply with quote
Another feature request. I would be very useful to be able to store/load user positions of camera. In addition, keyboard shortcuts for this function should be implemented.

Thanks! :wink:

_________________
Nathanaël Sunier
Lighting Designer / grandMA2 Programmer
nathanael.sunier.net


Sat Apr 26, 2008 11:30 am
Profile WWW
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 3091
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
Quote:
Another question about your last video demo "PLS08_2.avi"
- look at the LDI2007 database in 301 distributive and you will see camera patching with loaded motion path. This will work in "Full Processing" mode only.


Sat Apr 26, 2008 11:35 am
Profile WWW
active user
User avatar

Joined: Thu Jan 24, 2008 11:56 am
Posts: 74
Location: Germany
License: Unlimited
Interface: 2048U
Videocard: Radeon HD 5850 Toxic
Reply with quote
could you please explane that a bit "larger" to me.

in the full porcessing i see that there are scenes 4 the camera but i cant see the paths or the way the camera goes in pov

i got only the pro version ist that feature integrated in that version?


Tue Apr 29, 2008 12:44 pm
Profile ICQ WWW
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 3091
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
LDI_2007 database:
1.Select group 11 (Camera), or click on a yellow camera icon in 2D.
2.Enable Play on first track - this is camera path program.
3.In 3D open Camera-Menu by right click on Compass, enable "DMX_control"-"DMX-out" - this will activate patch of the camera to DMX output.


Tue Apr 29, 2008 1:14 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua