View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Nov 18, 2019 5:48 am



Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 PROBLEM WITH SGM Q7 AND JDC1 
Author Message
user

Joined: Mon Mar 20, 2017 6:44 am
Posts: 7
License: TRACE
Videocard: GeForce
Reply with quote
Hi guys,

i have a big problem with sgm Q7 and JDC1.

If i put them into my projects my fps go down from 60 to maybe 9.

I tried everything but nothing helps. If i hide the fixtures i get back my fps.

Does somebody have this problem too and knows how to solve this?

Thank you,


Mon May 28, 2018 8:59 pm
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2936
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
Hi, Dani12
Dani12 wrote:
i have a big problem with sgm Q7 and JDC1.
If i put them into my projects my fps go down from 60 to maybe 9.

What hardware you have?
Is that for empty project as well?

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon May 28, 2018 9:05 pm
Profile WWW
user

Joined: Mon Mar 20, 2017 6:44 am
Posts: 7
License: TRACE
Videocard: GeForce
Reply with quote
Hi,

i have
I7 7700k 32gb ram
titan xb

in an empty project with 35 jdc1 i get 60 fps


Mon May 28, 2018 9:26 pm
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2936
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
Dani12 wrote:
in an empty project with 35 jdc1 i get 60 fps
If so, it´s not related to JDC1. You probably have to better optimize your project´s geometry.

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon May 28, 2018 9:34 pm
Profile WWW
user

Joined: Mon Mar 20, 2017 6:44 am
Posts: 7
License: TRACE
Videocard: GeForce
Reply with quote
But if i hide jdc1 or q7 i am from 8 fps up to 54.

Everything is importet from vectorworks.

How it is possible to optimize for lc?


Mon May 28, 2018 9:39 pm
Profile
architector
User avatar

Joined: Thu May 05, 2005 11:02 pm
Posts: 2936
Location: Kiev, Ukraine
License: Unlimited
Videocard: TitanX
Reply with quote
Dani12 wrote:
But if i hide jdc1 or q7 i am from 8 fps up to 54.
Everything is importet from vectorworks.
How it is possible to optimize for lc?
Because system load depends of geometry that in every fixture view. More fixtures, more geometry to draw.

You can send us your VW file to 3d@lightconverse.de, we can optimize everything for some charge.

_________________
Dmitriy Giventar
L8 LLC


Mon May 28, 2018 9:52 pm
Profile WWW
user

Joined: Tue Jun 23, 2015 9:05 am
Posts: 25
License: TRACE
Videocard: Titan XP
Reply with quote
I had the same problem with the rendered framerate if i add some led lighting fixtures, i've removed all of the importet 3D-Parts like scaffolfing and so on from the room, but if i work in the live modus with q7 or jdc1 the fps goes down to 3-5fps. When i remove them and add the removed 3D Parts it goes up to over 30fps. Sytemconfiguration near the same as the collegue but with a gtx1080ti oc :( Did anybody had this problem at the past?

BR Daniel


Tue May 29, 2018 6:29 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 19 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.

© L8 LLC l8.ltd         lc.ua